SENARAI PRODUK 2016

SILA WHATSAPP 0134549210 (PN MIMI) UNTUK PERTANYAAN DAN PEMBELIAN. TERIMA KASIH.

• AMY MASKARA MIRACLE WATER WITH COLLAGEN
• ANGEL CAPS
• AINUN BEAUTY
• AZANIS COCOA BOOSTER
• AZANIS ACNE BODY SPRAY
• AZ KOSMETIK
• AURORA SX
• AURORA IBU KAPSUL MUTIARA
• AURAWHITE PRODUCTS
• AURAMOM MILK
• AURA SHINE
• AURASLIM SHAKE
• AURAMEN PRODUCTS
• AL RAZI SOAP
• AMIRNA PLUS TABLET
• ARJUNA KASEH
• ANUGERAH PRODUCTS

• BEAU MAMA
• BUST UP EXPRESS
• BELVYA PSS
• BELLEZA ADVANCE
• BELLEZA SOFIEYA BEAUTY FOUNDATION KOD2
• BELLA FORMULA SINUS CURE
• BEST SLIM
• BABIES BLINK PRODUCTS
• BVR PRODUCTS
• BLV PINKY FOUNDATION
• BLACKHEAD REMOVER SERUM
• B'VITE - LEGACY
• BLINQ PRODUCTS
• BEAUTY SECRET WHITENING & GLOWING SHALICIOUS

• CEEYLAN SOAP
• CHEW CHEW PINKISH
• CANTALINA BEAUTY
• COFFEE MONTOK PRO WHITE
• CALIPH JUS
• CALIPH CEREAL
• CHRISZEN PRODUCTS
• CLEAN N SMOOTH
• CLOBETAMIL
• COFFEE CEWEK PERAWAN
• COFFEE PRIA GANTENG
• COFFEE RESDUNG
• CHERRY BLOSSOM
• ROSES BLOSSOM

• DEXANDRA PERFUME
• DUOYO MASKARA
• DZ GARCENIA PLUS
• DOLLYS PINKY SKINCARE
• DIAN'Z VITAMIN C & E
• DIAN'Z NANO LIGHTENING CREAM
• DIOR MINI PERFUME 5IN1
• DTRIM .COM
• DNARS PRODUCTS
• DEWY SAKURA WHITENING
• DEWY GOGEN
• DARA ANGGUN PRODUCTS
• DERMAXX SUPERSKIN 360
• DMS 360 PRODUCTS
• DIMAZ
• DHERBS PRODUCTS

• EFOLAR
• EVELIN HAIR REMOVER
• EPHYRA PRODUCTS

• FAT BURNER ELITE S7
• FERYAL ARGAN OIL
• FOREVER ALOEVERA
• FRUITY GUMMI GENIUS IQ
• FARRA BEAUTY PRODUCTS

• GLUTA LAPUNZEL
• GLUTA PANACEA
• GLUTA PANACEA SLIM
• GLUTA WINK WHITE LOTION
• GLUTA PURE SOAP
• GC MAX FAT BURNER
• GEL AMANI
• GARCINIA BURNER
• GUMMI MONTOK
• GLUTACAPS
• GARAM BUKIT 7 HERBA

• HADZRA WHITE
• HEROES MEN WASH
• HERA SERUM
• HEIGHT UP
• HARUM MALAM
• HUNNY BUNNY MISS V PERFUME
• HONEYBEE VENOM

• IOPE AIR CUSHION + FREE REFILL (15g)
• IOPE CC CREAM
• INAI RED CHILI
• I AM SEXY LADY
• IZEARA 6INCH BODY SERUM
• IZEARA BODY TALK WHITE SLIM

• JUS VITAMIN C WHITENING BOOSTER
• JUS LEGA
• JUS NUSANTARA
• JUS HIDAYAH
• JAMU KENCUR GOLD
• JUS 2 U (JUS KUNYIT)
• JELITA PRO 5IN1
• JAMU MAK BIDAN JAMU KETAT
• JAMU YOUNG GOLD
• JAMU BIDAN KAMPUNG
• JAMU SURUT AYU
• JAMU SEDAP MALAM
• JUWITA FOUNDATION
• JAMU JELITA PRODUCTS
• JANNA LAWWA PRODUCTS
• JEMAIMA WHITENING PILLS

• KILO-UP CHEWABLE TABLET
• KLOROK CANDY
• KRIM KUNYIT + SABUN KUNYIT
• KRIM JANGGUT & RAMBUT WOK DOYOK
• KHK SOAP
• K-COLLY COLLAGEN
• K-COLLY FOCUS WHITE BOOSTER
• KWHITE DAZZLING

• LOTION PUTIH AJAIB BY CHE TA
• LAVAMUD 4 IN 1
• LADY SECRET UP
• LA'ROME
• LAFIA GOLD
• LADY SECRET BUST UP
• LIPO9

• MINYAK HERBA ASMA MUJARAB
• MISS LEAF BATH SALT
• MINYAK LINTAH GUNUNG HIJRAH
• MISS V MASKER JSD
• MANJA SIREH
• MUD FACE
• MN FOUNDATION 4IN1
• MARVELLOUS PRODUCTS
• MANJA QASEH PRODUCTS
• MARINE ESSENCE SOAP( 3 BAR )
• MARINE ESSENCE BAMBOO SHAMPOO
• MARRINE BODY WASH
• MZ SOAP
• MIRACLE SLIMMING COFFEE
• MISS V PERFUME MOLLY
• MOLLY DOLLY - BB DOLL STICK FOUNDATION
• MOIZ SERBUK VITAMIN
• MIZZ NITA SKINCARE
• MIZZ NITA BEAUTY CANDY
• MIZZ NITA COFFEE

• NOUR AIN PRODUCTS
• NINA SKINCARE PRODUCTS

• OXYGEN DOLL FOUNDATION RZN BEAUTY
• OLICANDY PREMIUM ADVANCED

• PLATINUM LADY XARA
• PEEWIT SKINCARE
• PEEWIT SOAP
• PERLA KING
• PURE SLIM 7D
• PEN PEMUTIH GIGI BY RZN BEAUTY
• PEARL WHITE - JAMU JELITA
• PEARL WHITE FIBER
• PEARL WHITE PINKY PLUS
• PERLA DUST
• PERLA COFFEE
• PERLA CHOCOLATE MILK
• PERLA JUICE
• PERLA POTION
• PERLA CAPSULE
• PHYTO TREE CUCUMBER GEL
• PAMOGA

• QUEEN BLINK
• QU PUTEH PRODUCTS

• RED BELLA WHITENING & SLIMMING BODY WASH
• RELIAN MASCARA
• RADIANCE SIGNATURE
• SEXY SLIM

• STRAWBERRY JELLY
• SURE KENCANG
• SUPREME GLUTA WHITE
• SERUM TUMET PECAH
• SERUM TIPAH MONTOK
• SECRET PLUS
• SERI IBU
• SWEET CAN D CUP
• SLIMRICH BOTANICAL HERBAL
• SAYONARA BLACKHEAD REMOVER 3IN1
• SECRET LAXING - LEGACY SECRET
• SATIN SKIN PRODUCTS
• SECRET SKIN WHITE
• SYMA BEAUTY PRODUCTS
• SALOMA BEAUTY SKINCARE
• SUSU KAMBING CEREPRON

• TROPIKA KRIM HERBA BAYI
• TONER PENANGGAL DAKI
• TSYA BEAUTY SKINCARE
• TRIGOLD EYECARE
• TATI SKINCARE

• V-SIREH JUS PREMIUM WANITA
• VITAMIN C
• VGRIB
• V'ASIA PRODUCTS

• WIRA MALAM

• YURILL SUSU DETOX

• ZOFEA BEAUTY (TASYA SHILA)
ohjelita.com 2015. Dikuasakan oleh Blogger.
LATEST PRODUCT

JOM LIKE!

PERHATIAN!

POS SETIAP HARI AHAD-KHAMIS KECUALI CUTI
PEMBAYARAN SEBELUM 11 PAGI AKAN DIPOS HARI YANG SAMA

SEBARANG PERTANYAAN/ORDER SILA WHATSAPP 01139275969 (PN ISYA)

JEMAIMA WHITENING PILLS MURAH ORIGINAL


JEMAIMA WHITENING PILLS MURAH DAN ORIGINAL

Harga Pasaran : RM120 
HARGA PROMOSI : RM110 (SEM) / RM115 (SS)
FREE KRIM IBU PUTIH (30g) 
FREE POSLAJU WHATSAPP: 01139275969 (PN ISYA)


Kandungan utama Jemaima Whitening Pills: 

Kolagen sisik ikan merah 
Mirifica 
Vitamin C 
Astaxanthin 
Grape seed 
Acai berry

Kebaikan Jemaima Whitening Pills

  • -Menghaluskan dan melembutkan kulit seperti kulit bayi
  • -Mengurangkan garis-garis halus dan kemerahan akibat keradangan dan kulit sensitif
  • -Membantu merawat bintik-bintik hitam daripada parut jerawat dan mencegah pertumbuhan jerawat baharu
  • -Menjadikan bibir yang gelap menjadi merah muda kerana pigmen gelap akan berkurangan
  • -Tanda-tanda penuaan pada kulit akan pudar dan membantu mengecilkan pori-pori
  • -Meratakan warna kulit daripada kulit kusam dan menjadi lebih bersinar
  • -Bertindak sebagai anti-oksida kepada kulit
  • -Memutihkan seluruh badan seawal 5 hari

Mempunyai kelulusan dari KKM membuatkan customer bertambah yakin dengan Jemaima.
Pengunaan kolagen sisik ikan merah sebagai bahan utama yang berfungsi sebagai agen pemutih yang akan memutihkan seluruh badan menjadikan Jemaima sangat laris. Kesannya yang boleh dilihat seawal 5 hari sekiranya ikut cara pengambilan yang di sarankan membuatkan ramai customer yang teruja untuk mencubanya .

CARA MAKAN JEMAIMA WHITENING PILLS

-Sebiji pagi dan sebiji malam
-Setiap botol mengandungi 60 kapsul untuk penggunaan sebulan


TESTIMONI JEMAIMA WHITENING PILLS
























MIZZ NITA BEAUTY WHITENING COFFEE MURAH ORIGINAL


MIZZ NITA BEAUTY WHITENING COFFEE MURAH
Harga Pasaran : RM33
HARGA PROMOSI : RM30 (SEM) / RM35 (SS)
FREE POSLAJU
WHATSAPP: 01139275969 (PN ISYA)

Khasiat MN Coffee....:

Kaya dengan Vit C,Glutathione,Acai Berry dan pelbagai lagi bahan berkhasiat.

10 Manfaat Dalam 1 Sachet

1-Anti penuaan dan meremajakan kulit anda
2-Menghilangkan kedut & garis halus diwajah
3-Acai Bery membuatkan anda lebih kenyang,bertenaga serta melangsingkan badan.
4-Kulit lebih lembab & anjal 
5-Melindungi dari sinar uv dan radikal  berbahaya 
6-Anti oksida 
7-Memperbaiki kulit yang bermasalah seperti jerawat,parut jerawat atau parut tebal
8-Kulit lebih putih,tegang,muda dan bersinar.
9-Menggantikan sel kulit mati 
10-Gabungan vitamin c dan gluthatione akan menghasilkan kulit yang lebih cerah dan glowing.


TESTIMONI MIZZ NITA WHITENING COFFEE




MIZZ NITA BEAUTY WHITENING CANDY MURAH ORIGINAL


MIZZ NITA BEAUTY WHITENING CANDY MURAH ORIGINAL

Harga Pasaran : RM66
HARGA PROMOSI : RM60 (SEM) / RM65 (SS)
FREE POSLAJU
WHATSAPP: 01139275969 (PN ISYA)

Mizz Nita Beauty Candy
Gabungan terbaik dari sumber vitamin c, glutatione & bahan terpilih.

Khasiat Mizz Nita Beauty Candy
*Kulit seluruh badan lebih putih, &glowing.
*Menghilangkan kesan parut lama&baru
*Tona kulit lebih cerah& sekata
*Mengecilkan liang pori di wajah
*Menghapuskan jerawat&parut jerawat
*Menghilangkan bintik hitam
*Menyeimbangkan hormon
*Menghilangkan pigmentasi&cela pada wajah
*Menghilangkan garis halus diwajah
*Wajah akan lebih tegang seolah olah mengambil suntilan botox
*Anti oksida
*Untuk kesihatan yang menyeluruh
*Memberi kelembapan pada kulit
*Memperbaiki semula kulit yang
 sudah rosak
*Menggalakkan penghasilan kolagen  di dalam badan.

Cara pengambilan:
Ambil 1 biji pagi & petang
Banyakkan minum air kosong utk kesan terbaik


TESTIMONI MIZZ NITA BEAUTY CANDY





MIZZ NITA FLAWLESS SKINCARE 5 IN 1 MURAH ORIGINAL


MIZZ NITA FLAWLESS SKINCARE MURAH DAN ORIGINAL

Harga Pasaran : RM99
HARGA PROMOSI : RM75 (SEM) / RM80 (SS)
FREE POSLAJU
WHATSAPP: 01139275969 (PN ISYA)

KULIT LESU??

PIGMENTASI??
PARUT JERAWAT??
NODA HITAM??




SEBAB SEMUA INI RUPA NAMPAK LEBIH TUA DARI USIA SEBENAR,LAGI SEDIH BILA SEMUA TEGUR TENTANG UMUR KITA!!!!

TAK NAK KAN MACAM TU???
MIZZNITA FLAWLESS SKINCARE 5 IN 1 BUKAN SAHAJA BUAT UOLSS NAMPAK MUDA REMAJA DARI USIA SEBENAR MALAH KECANTIKAN BERGANDA WALAUPUN TIDAK MENGENAKAN SEBARANG ALAT SOLEK



KANDUNGAN MIZZNITA FLAWLESS SKINCARE 5 IN 1

SABUN
apa yang BEST..bau yang wangi, buih yg byk, tidak mengeringkan
Kulit muka terasa lembap, wajah lebih lembut dan bersih je
sesuai digunakan 2@3x shri


TONER
dengan hanya beberapa titik penggunaan di seluruh wajah dan leher anda akan dapat rasakan wajah yg segar
bau yg harum, mudah meresap, kulit akan lebih putih..gebu..halus..
dpt menghilangkan kesan kotoran pada muka dan leher..
sesuai digunakn pagi dan malam


KRIM SIANG
Apa yg BEST..dgn hanya colek dan ratakn ke seluruh muka dengan lembut, tidak perlu guna byk2, lebih jimat, tidak berminyak, muka lebih glow, sesuai dijadikn foundation dan pakai bedak aje, krim yg awesome, mencerah, gebu, menghaluskan, merawat, melindungi wajah(spf35)


KRIM MALAM
memang terbaikkk, tidak melekit, mudah meresap, bila bangun pagi cuci muka..LEMBUTNYA MUKA NI
diformulasikan utk menghilangkan jerawat..parut..lingkaran bawah mata..kulit kusam
kulit muka akn menjadi lebih pinkish & flawless..


SERUM
sesuai digunakan diwaktu siang dan malam
picit sedikit sahaja dan ratakan diseluruh muka, mudah meresap, bau yang harum, kulit lebih terasa lembap, lembut, yang paling penting AWET MUDA..MENGANJALKAN..BERSERI2..
yang penting kena konsisten & rajin..barulah nampak hasilnya..MUDAHKAN MizzNita


TESTIMONI MIZZNITA FLAWLESS SKINCARE 5 IN 1

















KWHITE DAZZLING COFFEE MURAH ORIGINAL



KWHITE DAZZLING COFFEE MURAH DAN ORIGINAL

Harga Pasaran : RM35
HARGA PROMOSI :RM35 (SEM) / RM40 (SS)
FREE POSLAJU
WHATSAPP: 01139275969 (PN ISYA)




KWHITE DAZZLING COFFEE 

18X Kuasa Formula Terbaik
MINUMAN SUNNAH
CERAH GEBU BADAN MULUS
AWET MUDA
ANTI-OKSIDAN
BERTENAGA SEPANJANG HARI
SIHAT MENYAH TOKSIK
MENGUATKAN DAYA INGATAN

Kembalikan keremajaan kulit anda agar lebih MULUS, PUTIH ANJAL, LICIN, AWET MUDA SERTA BERTENAGA. Ia juga berupaya membaiki kulit rosak yang berjerawat, kering & tidak sekata.

Mengandungi grade terbaik : 
COLLAGEN,L-CYSTEINE, GLUTA, SERBUK MUTIARA, TOMATO, KOPI ARABICA, non dairy CREAMER, SKIMMED MILK POWDER, & lain2 juga diperkaya dengan ekstrak MAKANAN SUNNAH IAITU, BUAH DELIMA(BUAH SYURGA), EKSTRAK KURMA, DEBUNGA LEBAH.

15 Sachet

K-WHITE DAZZLING COFFEE mengandungi pelbagai khasiat & diperkaya dengan makanan sunnah untuk tubuh badan bersama 18x KUASA FORMULA TERBAIK antaranya buah delima yang mengandungi 1,000,000 sejuta khasiat. "BUAH SYURGA", ini juga dipercayai dapat merawat pelbagai penyakit & mengandungi anti-oksidan terunggul.

TATI SKINCARE MURAH ORIGINAL



TATI SKINCARE MURAH DAN ORIGINAL

Harga Pasaran : RM120
HARGA PROMOSI :RM80 (SEM) / RM85 (SS)
FREE POSLAJU
WHATSAPP: 01139275969 (PN ISYA)

1 Set Tati Skincare mengandungi 5 item & semuanya telah mendapat kelulusan KKM

BEAUTY SOAP CLEANSER (60ml)
NOT150200978K
– Membersihkan kotoran & pori tersumbat di wajah
– Membuang sel-sel kulit mati
– Mengecut serta mematikan jerawat

DAY CREAM (5gm)
NOT150200976K
– Melindungi kulit dpd sinaran UV yg boleh menggelapkan muka
– Berfungsi sebagai alas bedak (makeup base)

SUNBLOCK CREAM (5gm)
NOT150200977K
– Digunakan selepas memakai day cream
– Memberikan extra protection pada kulit
– Menjadikan kulit semakin gebu & glowing

NIGHT CREAM (5gm)
NOT150200975K
– Menghalus serta melembutkan kulit
– Membantu pembuangan sel kulit mati
– Mengekalkan kelembapan kulit
– Menghilangkan kedutan & garis2 halus
– Mengecilkan liang pori yang terbuka
– Mencerahkan kulit tanpa berlaku pengelupasan
– Menaikkan seri wajah

TREATMENT CREAM (5gm)
NOT150200974K
– Mengecutkan jerawat baru + lama
– Menyingkirkan jeragat, whitehead & blackhead
– Memudarkan serta menghilangkan parut
– Membantu pencerahan berganda
– Melicin & menyerikan kulit muka

CARA GUNA TATI SKINCARE
1. Cuci muka menggunakan Beauty Soap cleanser 2 kali sehari (pagi + malam)
2. Pada waktu pagi, Sapukan Sunblock secara nipis keseluruh muka hingga leher. Sapuan hendaklah dari bawah keatas kemudian diikuti dengan day cream
3. Malam sebelum tidur, sapu Night Cream & Treatment Cream secara rata pada kulit muka
Untuk pregnant moms, jangan risau k…Tati Skincare boleh dipakai oleh ibu mengandung mulai trimester ke 2
**1 set tahan sebulan bergantung pada penggunaan


-TATI SKINCARE set perawatan dan penjagaan wajah. Sangat sesuai untuk merawat masalah jerawat, parut dan jeragat!Ia membantu mencerah, menganjal dan meremajakan semula kulit wajah yang kusam dan bernoda.Hasil perubahan dapat dilihat seawal 7 hari! TATI SKINCARE produk BUMIPUTERA MUSLIM, lulus KKM dan HALAL.

•Apa keistimewaan TatiSkincare? 
-Menghilangkan jeragat dan pigmentasi
-Menghapuskan jerawat dan parut
-Mencegah whitehead / blackhead
-Mensekata dan mencerahkan tona kulit
-Membuang sel2 kulit mati dan mengatasi kulit berminyak
-Mencerahkan warna kulit, menjadikannya gebu dan mulus
-Melembab, menghalus dan mengecilkan liang pori
-Menghilangkan kedutan halus dan menganjalkan kulit
-Membuatkan kulit muka nampak bercahaya dan awet muda
-Kulit lebih berseri dan glowing semulajadi


KEHEBATAN BAHAN ALPHA ARBUTIN DIDALAM TATI SKINCARE
Arbutin merupakan satu bahan aktif yg baru ditemui, terhasil dpd kaedah mengekstrak tumbuhan khas seperti daun cranberry, bearberry, blueberry shrubs atau mulberry dan sering terdapat pada kebykan pear
Arbutin bertindak dengan merencatkan penghasilan enzyme Ty¬rosinase yg menjadikan kulit gelap akibat sunburn/selaran matahari. Kerana keberkesanannya, ia menjadi bhn utama pengasas kosmetik hari ini dlm penghasilan produk pemutihan kulit, memudarkan bintik hitam + parut secara semulajadi tanpa kesan sampingan
Pakar dan penyelidik memberi 100% jaminan yg arbutin selamat serta efektif digunakan dlm produk pemutihan tanpa kesan sampingan berbanding mercury. Tindakbalasnya lebih cepat + efisyen berbanding acid kojic & hidroquinon yg membahayakan kulit. Arbutin turut mengandungi agen anti penuaan yg menjadikan kulit sentiasa sihat berseri, halus & awet muda.

TESTIMONI TATI SKINCARE






HADZRA WHITE MURAH ORIGINAL

HADZRA WHITE MURAH DAN ORIGINAL

Harga Pasaran : RM120
HARGA PROMOSI : RM80 (SEM) / RM (SS)
FREE POSLAJU
WHATSAPP: 01139275969 (PN ISYA)




Hadzra White Vitamin C merupakan produk terbaru di pasaran yang mendapat permintaan tinggi kerana kesannya yang cepat dan mudah diambil. 
Ianya produk yang sesuai bagi mereka yang mengalami masalah kulit kusam, tona kulit tidak sekata, kulit kering dan berparut

FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN HADZRA WHITE VITAMIN C

✔ membantu membersihkan darah dan hidupkan sel kulit yang baru dan lebih segar
✔ kandungan vitamin c yang tinggi juga terdapat dalam setiap kapsul
✔ Mencerahkan kulit/kusam termasuk dengan bahagian badan sekali
✔ Menstabilkan warna tona kulit
✔ Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut jerawat
✔ Memberikan Tenaga pada badan anda
✔ Prebiotic dalamnya dapat melancarkan pembuangan harian


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
HADZRA WHITE VITAMIN C


Ekstrak Goji-Berry
Ekstrak Lemon
Ekstrak Strawberry
Ekstrak Teh
Ekstrak Pine Bark
Ekstrak Kulit Buah Anggur
Ekstrak Accelora Cherry
Vitamin C
CoQ10
Glutathione


TESTIMONI HADZRA WHITE